Job 177 van 318


Report this listing

Solliciteren



Chef-Gerant grootkeuken sportcentrum (€21,3327) - Willebroek


Functie

Voor één van onze klanten in Willebroek zijn wij op zoek naar een 'Chef-Gerant'.

Onze klant is een van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt. Als cateringpartner in bedrijven, de gezondheidszorg en het onderwijs ligt de focus op het leveren van kwalitatief maatwerk.

Taken:

- Als Chef-Gerant werk je onder de Contract Manager en geef je leiding aan het keuken- en bedieningspersoneel

- Tot het doel van jouw functie behoren: organiseren, delegeren en controleren

- Beheer administratie (gepresteerde uren werknemers, ziekte en verlof, gegevens mbt calculatie, voorraad, bestellingen en verbruik)

- Je voert alle bereidingen uit en zorgt voor het schikken en presenteren van gerechten (uitwerken en voorstellen van nieuwe bereidingen of gerechten)

- Je doet hiervoor de nodige planning en organisatie van de werkzaamheden

- Je staat in voor de calculaties, bestellingen en controle van alle benodigdheden

- Je staat in voor de werkplanning van de keuken

Jouw profiel

- Je hebt een diploma Hotel en/of grootkeuken en/of minimum 5 jaar beroepservaring

- Je hebt zin voor orde en netheid en je hebt een grondige kennis van HACCP

- Je bent klantvriendelijk en servicegericht

- Je bent PC-vaardig

- Je spreekt vlot Nederlands

- Je kan in team werken

  • Gerechten bereiden: Vis- en schaaldieren
  • Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
  • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • Gerechten bereiden: Europees
  • Gerechten bereiden: Lokale of regionale specialiteiten
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • Gerechten bereiden: Gastronomische menu's
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
  • Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen

Aanbod

- Een voltijdse functie (38u/week van maandag tot vrijdag)

- 1 weekend op 2 of in overleg

- Werkzekerheid binnen een succesvolle onderneming waar een zeer leuke sfeer heerst

- Optie vast na een (korte) periode via interim

- Extralegale voordelen (hospitalisatieverzekering, premies, ...)

- Een eerlijke en mooi verloning volgens ervaring en barema PC. 302

- Doorgroeimogelijkheden

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Bezorg ons alvast je meest recente CV via mechelen@daoust.be of contacteer ons op het nummer 015/28.13.90

Solliciteren

Alessio De Schutter
015/28 13 90

Solliciteren